Büyüklüğünde Deprem Son Dakika Malatya / Son Dakika Malatya Da 4 9 Buyuklugunde Deprem Oldu Kartepe Bulteni / Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afad verilerine göre saat 19.06'da merkez üssü battalgazi ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde bir . Afad depremin derinliği 6,99 kilometre olarak açıkladı. Sondaki̇ka malatya'da 5 büyüklüğünde deprem! Afad, malatya'da 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Ölü veya yaralı bildirilmedi, hasarlı binalar var.

Sarsıntı sonrası vatandaşlar kendilerini sokağa . Son Dakika Deprem Haberleri Kandilli Malatya Deprem Ile Sarsildi Gundem Haberleri
Son Dakika Deprem Haberleri Kandilli Malatya Deprem Ile Sarsildi Gundem Haberleri from im.haberturk.com
Son dakika haberine göre malatya'da saat 10.31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı sonrası vatandaşlar kendilerini sokağa . Malatya'da 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre, malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü malatyanın pütürge ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 5.0 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre ilçelerde de .

Son dakika haberine göre, malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Yerin 5.0 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre ilçelerde de . Merkez üssü pütürge ilçesi olan deprem çevre illerden de . Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı sonrası vatandaşlar kendilerini sokağa . Afad depremin derinliği 6,99 kilometre olarak açıkladı. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre malatya'da saat 10.31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sondaki̇ka malatya'da 5 büyüklüğünde deprem! Son dakika haberine göre, malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'da 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad verilerine göre saat 13.44'te malatya pütürge'de 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü malatyanın pütürge ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad, malatya'da 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Merkez üssü malatyanın pütürge ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ölü veya yaralı bildirilmedi, hasarlı binalar var. Yerin 5.0 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre ilçelerde de . Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi.

Afad saat 01.34'te meydana gelen depremin yerin yaklaşık 6. Utscev3hjejpgm
Utscev3hjejpgm from www.diyadinnet.com
Afad saat 01.34'te meydana gelen depremin yerin yaklaşık 6. Afad, malatya'da 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Ölü veya yaralı bildirilmedi, hasarlı binalar var. Malatya'nın pütürge ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad depremin derinliği 6,99 kilometre olarak açıkladı. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü malatyanın pütürge ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre malatya'da saat 10.31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Merkez üssü pütürge ilçesi olan deprem çevre illerden de .

Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 5.0 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre ilçelerde de . Afad saat 01.34'te meydana gelen depremin yerin yaklaşık 6. Ölü veya yaralı bildirilmedi, hasarlı binalar var. Son dakika haberine göre malatya'da saat 10.31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'da 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad verilerine göre saat 13.44'te malatya pütürge'de 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü malatyanın pütürge ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Afad, malatya'da 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Son dakika haberine göre, malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad verilerine göre saat 19.06'da merkez üssü battalgazi ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde bir .

Afad, malatya'da 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Merkez üssü pütürge ilçesi olan deprem çevre illerden de . Afad verilerine göre saat 13.44'te malatya pütürge'de 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü malatyanın pütürge ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son Dakika Deprem Haberleri Kandilli Malatya Deprem Ile Sarsildi Gundem Haberleri
Son Dakika Deprem Haberleri Kandilli Malatya Deprem Ile Sarsildi Gundem Haberleri from im.haberturk.com
Merkez üssü malatyanın pütürge ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 5.0 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre ilçelerde de . Afad verilerine göre saat 13.44'te malatya pütürge'de 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ölü veya yaralı bildirilmedi, hasarlı binalar var. Merkez üssü pütürge ilçesi olan deprem çevre illerden de . Son dakika haberine göre, malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad depremin derinliği 6,99 kilometre olarak açıkladı.

Son dakika haberine göre malatya'da saat 10.31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afad saat 01.34'te meydana gelen depremin yerin yaklaşık 6. Sarsıntı sonrası vatandaşlar kendilerini sokağa . Afad verilerine göre saat 13.44'te malatya pütürge'de 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad verilerine göre saat 19.06'da merkez üssü battalgazi ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde bir . Merkez üssü malatyanın pütürge ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sondaki̇ka malatya'da 5 büyüklüğünde deprem! Ölü veya yaralı bildirilmedi, hasarlı binalar var. Yerin 5.0 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre ilçelerde de . Son dakika haberine göre malatya'da saat 10.31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad, malatya'da 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre, malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Büyüklüğünde Deprem Son Dakika Malatya / Son Dakika Malatya Da 4 9 Buyuklugunde Deprem Oldu Kartepe Bulteni / Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.. Malatya'nın pütürge ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'da 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre, malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad saat 01.34'te meydana gelen depremin yerin yaklaşık 6. Afad verilerine göre saat 13.44'te malatya pütürge'de 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son dakika haberine göre malatya'da saat 1031'de 33 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi malatya deprem son dakika. Afad verilerine göre saat 19.06'da merkez üssü battalgazi ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde bir .